• FREE SHIPPING WITHIN SWEDEN FOR ORDERS OVER 999 KR
Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Swish

Äkthetsgaranti

GARANTI FÖR ÄKTHET Vi garanterar äkthet för alla våra produkter, annars 100% av era pengar tillbaka. Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga både när de köper och säljer sina lyxvaror med högt värde. Vi kan kräva in kvitto eller underlag när en säljare lämnar in varan samt att vi gör en noggrann undersökning/ kontroll av varan. Vi samarbetar även med autentiserings bolag för ytterligare kontroller. Allt för att ni som köpare ska känna er trygga med ert köp hos oss på Maria Ellen Lé Shop.

Villkor

Observera att de flesta av våra varor är second hand/ begagnade  om inte annat framgår. Vi gör vårt bästa för att beskriva tillståndet för varje vara, plagg och accessoar som vi säljer. Vi ber dig att se detaljer i bilderna och detaljerad text om skicket som finns i beskrivningen. 

Vi erbjuder 14 dagars öppetköp vid köp online enligt distansavtalslagen (se köpvillkoren) vid köp i vår fysiska butik eller avhämtning i vår fysiska butik så gäller ej distansavtalslagen och vi erbjuder således ej öppet köp då ni som kund kan kontrollera varan direkt.