Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish

Inlämning av plagg till försäljning

Vi på Maria Ellen Lé Shop eftersträvar mindre konsumtion av nyproducerade plagg. Väljer ni som kund att handla för er intjänade kommission istället för att begära den utbetald så får ni 10% på ert inköp.

 På detta sätt kan vi bidra till mindre inköp av nyproducerade plagg och att inköpen går till second hand.

Vi tar emot kläder under våra öppettider. Har du många plagg (fler än 20) så blir vi lite extra glad om ni bokar in en tid med oss innan, skicka ett mail till [email protected] så kommer vi överens om en tid, samma gäller om ni inte kan komma till butiken under våra öppettider.VÅR NISCH

Välj varsamt ut plagg du tror att vi kan sälja. Vi väljer att nischa oss till trendiga/ moderna kvalitetsplagg från de stora modehusen samt guldkornen från kedjorna.Varumärken vi säljer mest av är Nordiska märken såsom Rodebjer, Tôteme, Ganni samt internationella designers. Kläderna ska vara nytvättade, hela och fräscha. Vi steamar alla plagg innan dom hängs ut i butiken.


PRELOVED HANDBAGS

Handväskor älskar vi, men ENDAST äkta varor från internationella designers (vi kan kräva in originalkvitto eller äkthetsbevis). Vi förbehåller oss rätten att neka produkter. Vi samarbetar även med autentiserings företag.

Skicka mail till [email protected] med bilder samt information för prisförslag. 

Vi säljer inte under några omständigheter kopior/förfalskningar.

Maria Ellen Lé Shop sätter försäljningspriset tillsammans med kunden.

*När en vara säljs får ni 40% av försäljningspriset. (Gäller kläder, dyrare varor justeras kommissionen)

Kommissionstiden är 30 dagar som regel för plagg med vissa undantag.